Tam 25 yıldır ilk tercih edilen ve önerilen danışmanlık şirketi olma vizyonu ile çalışan Management Centre Türkiye (MCT), bireylerin gelişimi ve organizasyonların dönüşümünde pazar liderliğindeki konumunu uluslararası bir etkinliğe imza atarak devam ettiriyor.

Bu sene birincisi düzenlenecek olan &Now Business&Tech Week içinde İnsan Kaynakları Zirvesi, Pazarlama Zirvesi, Future of Work Zirvesi, Dijital Liderlik Zirvesi, Be Digital Deneyim Alanı, Rock&Tech Müzik Festivali, House of Talent Zirvesi gibi etkinliklere yer vererek geçmişin deneyimlerini günümüzle birleştirip geleceği dönüştürmenin yöntemlerini sizlerle buluşturuyor.

&Now birbirlerini sürekli dönüştüren teknoloji ve insanı bir araya getirerek sahip olduğu teknolojik özü, uzmanı olduğu yönetim tecrübesiyle birleştiriyor. Yer verdiği CEO yemekleri ile üst düzey kişilerin buluşmalarına imkan sağlayan &Now, şirketlerin %10 değil, 10 kat büyümelerinin yolunu açıyor.

Yeni nesil bir teknoloji ve iş haftası olan &Now Business&Tech Week’te farklı bakış açılarının oluşmasının önü açılacak, Pazarlama, Yönetim, İnsan Kaynakları kavramlarının iç içe geçtiği yeni dünyada uluslararası lider isimler bir araya gelecek ve geleceğin liderlerine yeni yetenekler kazandırılacak.

Pazarlama dünyasında Silikon Vadisi girişimcilerinin aranan gurusu, Yazar ve Stratejist Ryan Holiday; 550 binin üzerindeki takipçisi ile LinkedIn tarafından pazarlama alanında bir numaralı isim olarak gösterilen Zenith USA İnovasyon Başkanı Tom Goodwin; Davranış Stratejisti, Şimdicilik (Nowist) akımının öncüsü Max Mckeown; The Boston Consulting Group’un Kıdemli Eski Yönetici Ortağı, Medya ve Tüketici Ürünleri Grubu Kıdemli Küresel Danışmanı Antonella Mei-Pochtler; Complete Coherence Kurucusu ve CEO’su Dr. Alan Watkins; Liberationist, Change Leadership School CEO’su ve Yazar Gustavo Razzetti; The Boston Consulting Group Kıdemli Yönetici Ortağı Yves Morieux ve Fütürist Yazar Richard Watson başta olmak alanlarında yetkin 50’ye yakın uluslararası ve ulusal konuşmacının katılacağı etkinlik 8-10 Mayıs tarihlerinde Uniq İstanbul ve Volkswagen Arena‘da gerçekleştirilecek.

Geleceği dönüştürme gücü için TIKLAYIN!